GKS VVVS machine voor papieren zakken | Verpakkingsbeheer

2021-11-29 10:35:20 By : Ms. APPLE LEE

GKS Packaging introduceert de LEAF, een nieuwe verpakkingsmachine voor het maken van papieren zakken. Deze verticale vorm-, vul- en sluitmachine produceert papieren zakken van materiaal dat 100% recyclebaar en 100% composteerbaar is.

'We hebben niet zomaar een bestaande machine aangepast, maar hebben we een speciale machine ontwikkeld om de beste resultaten met papier te garanderen', zegt sales director Roland Witvoet. 'De basisfuncties van de machine zijn opnieuw ontwikkeld, waarbij we even vergeten dat plastic bestaat. Als resultaat hebben we maximale prestaties van alle machinefuncties bereikt. Het resultaat is een perfecte afdichting onder hoge druk, stabiel papiertransport, perfecte vormen en optimaal vouwen van de zak. LEAF is simpelweg volledig opnieuw ontworpen om te doen wat het moet doen, perfecte tassen produceren met papier, zonder compromissen.'

De machine is speciaal ontworpen voor papier, maar er is ook rekening gehouden met de CO2-footprint en het milieu. Het filmrolframe is volledig gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan, waardoor plastic afval wordt verminderd. De complete machine is gemaakt van recyclebare materialen. De machine werkt met alle papiermaterialen die zijn gecoat met een minimale seallaag op het sealoppervlak. Er kan ook papiergaas worden gebruikt dat in-line kan worden geplaatst en achter een venster in de zak kan worden geseald. Verder is de machine voorzien van iPad-interfaces aan beide zijden van de machine en zijn de meest voorkomende en gewenste opties standaard op de machine aanwezig. Bijvoorbeeld: handgreep, blokbodem, inzetgaasmateriaal, foliesnij- en plaktafel voor snelle papierrolwissel en automatische automatische zijpapieraanpassing.